Ne pallatet e medha qe ndertohen ne Kine qeveria ka vendos rrjeta mbrojtese qe ne rast se ndonje punetore do te vetevritet nga kushtet e veshtira te punes, te shpetoje prej tyre.
1. Shume punetore kineze vetevriten nga kushtet e veshtira te punes

2. Ne Kine shitet ajer i fresket si rrjedhoje e ndotjes se madhe ne qytete dhe kushton sa nje shishe coca cola

3. Ne Kine shiten mishi i lloj lloj kafshe si i peshkaqenit e gjarprit i mijve i krokodileve, por ajo qe habit me shume eshte shitja e mishit te qenit dhe te maces qe kinezet i konsumojne pa problem

4. Ne Kine nuk ka qene policie por pata policie , mbase qente i hajne. Arsyeja qe perdorin pata eshte nga qe ato jane agresive ne momente te veshtira

5. Ne Kine kopjojne nga markat me te medha tek ato me te voglat

6. Usharet prane jakave mbajne nje lloj gjilpere per mos ta ulur koken . Kete e bejne qe ushtaret te jene sa me te disiplinuar.

7. Ne Kine ekziston nje pyll , qe quhet pylli i gureve . nje pyll i llojit te vecante ku ka gure shume te vjeter , mijera vjecar

Comments

comments