Filmi i vjeter i animuar Ferma e Kafshëve bazuar ne romanin e George Orwell (1949)
Pasi kanë hequr qafe pronarin e tyre njerëzor, kafshët e fermës “Menër” janë duke shpresuar për një jetë të lirë dhe të bollshme. Por ndërsa një elitë e mençur mizore vjen në pushtet, kafshët e tjera e gjejnë veten në mënyrë të pashpresë të zënë në grackë sipas mënyrave të vjetra. Ky film i bazuar ne librin me te njejtin emer, Animal Farm, ishte një kritikë për Revolucionin Rus dhe simbolizon më së miri rregullin e diktatorit në shtetin e tyre. 

Per te gjithe nostalgjiket: Filmi i vjeter vizatimor me derrat qe marrin pushtetin dhe tregohen te padrejte me kafshet e tjera te fermes duke i shfrytezuar ato dhe duke ngjasuar teper me politikanet.
Urojme qe ta gjejme filmin Animal Farm me titra shqip.

Video

Leave a Reply

© 2017 Shiko Tv Shqip Live Online – Kanale shqiptare streaming, ndeshje, filma · Subscribe: RSS Twitter · Shiko.Tv designed by Shqiptari Online