Filma shqip 2

Mbi 100 filma artistik dhe komedi shqiptare. Filmat e vjeter shqiptar: Beni ecen vete, Lulekuqe mbi mur, Tomka dhe shoket e tij, Zonja nga qyteti, Kapedani, Nentori dyte 2, Skenderbeu, Vdekja e kalit, Zevendesi i grave, Dora e ngrohte,Udha e shkronjave, Prefekti etj…

© 4968 Shiko Tv Shqip Live Online – Kanale shqiptare streaming, ndeshje, filma · Subscribe: RSS Twitter · Shiko.Tv designed by Shqiptari Online