Filma Shqip

Mbi 100 filma artistik dhe komedi shqiptare. Filmat e vjeter shqiptar: Beni ecen vete, Lulekuqe mbi mur, Tomka dhe shoket e tij, Zonja nga qyteti, Kapedani, Nentori dyte 2, Skenderbeu, Vdekja e kalit, Zevendesi i grave, Dora e ngrohte, Udha e shkronjave, Prefekti etj…