Përdoruesja e Facebook-ut, Casey Carpenter, e ka postuar këtë në internet pasi një burre e la pa fjale në një dyqan ushqimor duke komentuar mbi xhupin e USMC që ajo kishte veshur.

Casey Carpenter

Shkova në markat sonte duke veshur një nga bluzat e burrit tim. Isha ne rradhe per te paguar dhe nje burre para meje pyeti nëse bluza ishte e imja. Unë i thashë: ‘Oh jo, është e burrit tim.’ Ai më la pa fjale.

Më pas ai pyeti nëse Austin ishte me mua kështu që ai mund ti thoshte faleminderit, dhe unë i thashë: “Faleminderit, por fatkeqësisht, ai është larguar tani.” Më pas burri pa hezitim nisi të vinte gjerat ne karrocen e tij dhe më tha se ai do te paguante për ushqimet e mia sonte.

Mbeta pa fjale.
E vetmja gjë që unë mund të thoja ishte Oh Zot, jeni i sigurt, ju falënderoj shumë’ pothuajse një duzinë herë.” Ai tha, “ai vend atje pothuajse më largoi nga gruaja ime dhe katër fëmijët e mi. Me premto se do të qëndrosh e sinqertë me të, ndërkohë që ai është atje dhe ta duash si kurrë nuk e ke dashur kurrë më parë kur të kthehet në shtëpi “.

Unë isha ende në shok një ore më vonë. Ka ende shumë të mira në botë dhe ne duhet të fillojmë të përqendrohemi në to, në vend që të përqendrohemi tek të gjitha të këqijat.

/©10gjera.com
përktheu j.memeli/

Comments

comments