Banorët e një qyteti në Afrikën e Jugut janë habitur tej mase nga ajo që gjetën kur po punonin tokën.

Gjatë punës me lopatë njëri prej tyre goditi diçka të butë dhe kjo gjë i shokoi.

Ndiqni videon më poshtë, është gjithçka e vërtetë.

Comments

comments