Aktorja e famshme e humorit Rita Lati, ishte e ftuar në emisionin që moderohet nga vajza e saj Roza në Ora News.

Si rrallëherë, Rita ka folur për jetën e saj private, duke treguar dhe historinë me babin e Rozës.

Pas 12 vitesh së bashku, aktorja ka treguar se situata ishte bërë e pamundur dhe ishin ndarë kur Roza ishte e vogël.

“Unë jetova 12 vite me të dhe kur pashë se ti e kishe të pamundur, mblodhe kukullat dhe the ikim, atëherë vendosëm që të iknni. Sido që të ishin punët, mes meje dhe babait tënd, babai është i domosdoshëm në jetë edhe thjesht kur hyn në shtëpi dhe unë e doja komunikimin që ai kishte me ty. Një baba mjaft i devotshëm për ty. Edhe pse kishte krijuar një jetë tjetër, bëra të pamundurën që babi të ikte jashtë, sa më thanë në Ministri se a duhet ta fusim brenda, të ka kërcënuar dhe unë thashë: Aman shpëtoni babain e Rozës.

Operimi bëhej në Turqi. Ai nuk e kishte të gjatë. Unë u përpoqa si një mama, përtej asaj artiste. Si një mama që duhej të ishte në pjesën tënde babi jot. Artikulonte që të kërkonte. Erdha të mora dhe i thashë ‘Ja ku e ke Rozën, foli Rozës’. Folët bashkë dhe pas pak ndërroi jetë”, rrëfeu Rita Latin ë emisionin “Ëhy Not”.

Comments

comments