Ndeshja Shqiperi – Lichtenstein Live

shqiperi lichtenstein liveShiko ndeshjen Lichtenstein Shqiperi live me koment shqip. Lichtenstein vs. Albania

Ketu mund te shikoni ndeshjen e Shqiperise kunder Lichtensteinit ne internet falas live me koment shqip

Ndeshja e futbollit Shqiperi vs. Lichtenstein luhet me date 6 tetor 2016. Ju mund ta shikoni ndeshjen Shqiperi Lichtenstein online live ne keto adresa interenti:

Lnket per Shqiperi vs. Lichtenstein Live

Shqiperi Lichtenstein Live

Ndeshja Shqiperi Lichtenstein

Shiko Shqiperi Lichtenstein

Albania vs. Lichtenstein

Mjafton te klinkoni ne nje nga keto linket dhe te zgjidhni kanalin e preferuar Sport 1,2,3,4 etj..

Ndeshja Shqiperi Lichtenstein transmetohet ne koment shqip dhe gjuhe te tjera nga Tvsh (RTSH) dhe Supersport live.

Shikim te kendshem!  Forca Shqiperia!!!

Advertisement

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Comment

 

— required *

— required *