Shiko ndeshjen miqesore Shqiperi –  Norvegji  Live me koment shqip. Albania vs- Norway

Ketu mund te shikoni ndeshjen e Shqiperise kunder Norvegjise ne internet falas live me koment shqip

Ndeshja e futbollit Shqiperi vs. Norvegji luhet me date  26 Mars 2018. Ju mund ta shikoni ndeshjen Shqiperi Norvegji online live ne keto adresa interenti:

Lnket per Shqiperi vs. Norvegji Live

Shqiperi Norvegji Live

Ndeshja Shqiperi Norvegji

Shiko Shqiperi Norvegji

Albania vs. Norvegji

Mjafton te klinkoni ne nje nga keto linket dhe te zgjidhni kanalin e preferuar Sport 1,2,3,4 etj..

Ndeshja Shqiperi Norvegji transmetohet ne koment shqip dhe gjuhe te tjera nga Tvsh (RTSH) dhe Supersport live.

Shikim te kendshem! Forca Shqiperia!!!

Comments

comments