Liga e Kampioneve

Liga e Kampionëve 2012 – 2013:

Tabela, renditja, rezultatet dhe shorti i ndeshjeve

 

 

 Ndeshjet e ardhshme do te jene keto si me poshte:

Borusia dortmund – Real Madrid

Bayern Munchen – Barcelona

shorti liga e kampioneve 2013

 

© 4950 Shiko Tv Shqip Live Online – Kanale shqiptare streaming, ndeshje, filma · Subscribe: RSS Twitter · Shiko.Tv designed by Shqiptari Online