Shiko kanale shqiptare per android ose iphone, tablet dhe ipad

Shiko Tv Shqip Live Online Nga celulari android, Smartphone, tablet, iphone, ipad, etj. Kliko tek linku dhe kanalet shqiptare nga telefoni do te hapen automatikisht. Punon me sistem android dhe ios dhe windows phone. (Nokia Samsung) Iptv shqiptare
Atdhe.al,7 News

Atdhe.al,A1 Report
< Atdhe.al,ABC News

Atdhe.al,Adria Net
Atdhe.al,Alb Uk HD
Atdhe.al,Alb Uk Plus
Atdhe.al,Alsat M
Atdhe.al,Alsat M
Atdhe.al,Apollon
Atdhe.al,Channel One
Atdhe.al,Click TV
Atdhe.al,Egnatia TV
Atdhe.al,Jolly HD
Atdhe.al,Jolly HD 720P
Atdhe.al,Klan
Atdhe.al,Klan
Atdhe.al,Klan Kosova
Atdhe.al,KTV
Atdhe.al,Living HD
Atdhe.al,Living HD 720P
Atdhe.al,Muse
Atdhe.al,News 24
Atdhe.al,Ora News
Atdhe.al,Planet
Atdhe.al,RROKUM TV
Atdhe.al,Rtk
Atdhe.al,RTK 1
Atdhe.al,RTSH Art
Atdhe.al,RTSH HD
Atdhe.al,RTSH HD
Atdhe.al,RTSH HD 720P
Atdhe.al,RTSH Sport
Atdhe.al,RTV 21
Atdhe.al,Sky Sport HD (IT)
Atdhe.al,Sofia
Atdhe.al,SuperSport 2
Atdhe.al,SuperSport 3
Atdhe.al,Tele Sport
Atdhe.al,Tip TV
Atdhe.al,Tirana TV
Atdhe.al,Top Channel
Atdhe.al,Tring 3+
Atdhe.al,Tring Comedy
Atdhe.al,Tring Fantasy
Atdhe.al,Tring History
Atdhe.al,Tring info?
Atdhe.al,Tring Life
Atdhe.al,Tring Max
Atdhe.al,Tring Planet
Atdhe.al,Tring Shqip
Atdhe.al,Tring Smile
Atdhe.al,Tring Super
Atdhe.al,Tring Tring
Atdhe.al,TRING TRING
Atdhe.al,Tring World
Atdhe.al,TV ERA
Atdhe.al,tvjug
rtmp://84.20.77.50/live//livestream2
Atdhe.al,VISION PLUS
rtmp://live.vizionplus.tv/live//livestream2
Atdhe.al,Vizion Plus
rtmp://slive.vizionplus.tv:1935/live/livestream2
Atdhe.al,Vizion Plus
Atdhe.al,Vizion Plus
Atdhe.al,Vizion Plus m3u8
tv per android, tv per iphone, tv shqip per tablet, tv shqip per android, tv shqip per iphone,

Comments

comments

Topics #tv per android #tv per iphone #tv shqip per android #tv shqip per iphone #tv shqip per tablet