Nje shofer taksie tha se ishte shumë i përgjumur dhe nuk mund te vazhdonte te ngiste makinen.Cdo pasagjer mund ta kishte lënë taksinë per te kërkuar një tjetër, por kjo zonjë veproi ndryshe.

Christina Tan nga Filipinet ,nje vajze zemermire, u afrua te ngiste vete taksine dhe te lejonte shoferin e pergjumur 70-vjeçar të flinte në anën e pasme të taksise.

Çdo gjë ishte normale në fillim. Kur ajo mori taksine, shoferi i taksise ngiste makinen ndersa Christina ishte pasagjere. Ata madje kishin një bisedë të thellë se si shoferi i vjetër i taksisë vazhdon të punojë edhe pse duhet të ishte duke pushuar në shtëpi, per shkak te moshes se vjeter.

Ai përmendi se ka një familje për të mbajtur kështu që ai duhet të ketë motivimin për të punuar çdo ditë, pavarësisht se sa i vjetër është tani.

Megjithatë, nuk kaloi shume kohë, kur i tha asaj me mirësjellje të largohej nga taksia dhe të merrte një tjetër sepse ishte tepër i lodhur dhe nuk mund t’i mbante më sytë hapur.

Christina kishte një ide qe ta ngiste vete taksine. Ajo insistoi ta bënte këtë edhe pse njeriu i vjeter fillimisht mendonte se nuk ishte një ide e mirë.

Sipas Christines, plaku ra ne gjume menjëherë dhe filloi te gerhiste! Ai duhet të ketë qenë i lodhur nga të gjitha lëvizjet që kishte bërë.

Christina pastaj beri nje foto të të dyve dhe e postoi në Facebook. Ky post mori shumë komente pozitive duke e lavdëruar Christinen për vepren e saj të mire.

Christina të lumtë! Përhapni këtë histori të thjeshtë për ta bërë këtë botë një vend më të mirë.

/©10gjera.com
përktheu j.memeli/

Comments

comments